AVON: TOP produkty

Na úvod by som asi začala s tým, že niesom avonlady. 

Poznáte ten pocit, keď sa Vám ,,zrazu,, objaví v ruke katalóg s kozmetikou a vy sa už neviete ubrániť pocitu nič si neobjednať?


Ak áno, vitajte v klube. Musím však dodať, že v poslednej dobe sa veľmi krotím! Možno sú to už aj dva mesiace, čo som si nič neobjednala!


Dobre, klamem. Objednala som si levanduľový sprej na lepší spánok a som naň veľmi zvedavá!!!


Dnes Vám však chcem predstaviť moje úplne najobľúbenejšie produkty, ktoré si myslím, že sa oplatí zakúpiť (a mám ich odskúšané):) 


Ale ešte než začnem, prečo mám rada túto značku kozmetiky?

pomáha a bojuje proti ⇑
(zdroj: https://avononline.avon.sk/)

Prečo AVON nie? 


  • AVON KOZMETIKA TESTUJE NA ZVIERATÁCH :(
  • CHEMICKÉ ZLOžENIE VýROBKOV

Poďme na to:

PEELINGY



Avon Naturals Indulging Body Scrub, Chocolate 200 ml - milujem jeho vôňu a páči sa mi aj jeho jemné peelingové zloženie, ktoré sa na rozdiel od peelingu z dermacolu skladá z jemných čiastočiek ( používam ho vždy pred nanášaním samoopalovacieho krému, vďaka čomu niesom po jeho použítí fľakatá a pokožka je krásne jemná na dotyk)

Avon Naturals Skin Care with Tea Tree and Cucumber - patrí medzi moje najbľúbenejšie a som s ním veľmi spokojná. Má veľmi jemnú a ukľudňujúcu vônu. (taktiež ho používam pred samoopalovacím mliekom na tvár a tiež nezostanem fľakatá)

Pleťová kozmetika


Nutra Effects Miracle Glow Facial Oil - má úžasne jemné zloženie a vôbec moju pleť nezaťažuje. Pleť je po ňom krásne jemná a hydratovaná a vôbec nie je mastná ako som si myslela že po oleji bude! Od kedy ho používam viem, že pleťový krém už nepotrebujem :) (používam ho po odličovaní, v prípade extra suchej pokožky a občas aj na odlíčenie tváre NIKDY NIE ALE Očí!!! )

Clearskin Clear Emergency Instant Spot Treatment - zo začiatku som bola k produktu skeptická, ale nesklamal.....vyrážky síce po ňom nezmyznú ale pomáha k ich zmierneniu a začervenaniu

Vlasy

Advance Techniques 360 Nourish Moroccan Argan Oil Leave-In Treatment - výrobok používam po žehlení vlasov, aby sa krásne leskli a taktiež aj v prípade, ak si ich neupravujem. Vlasy dobre vyživuje. 


Kozmetické ,,náradie,,


Pilník sa mi osvečil a patrí medzi lacnejšie varianty ako napr. tie kúpené v drogérií. 
Šablóny na obočie trocha cviku a praxe a krásne obočie si vykúzlite aj sami doma. 

Beauty produkty 



Avon SuperShock Double-Ended Eyeshadow Pencil in Chocolate Melt & Cream Dream - sami možete vidieť krásnu pigmentáciu a jemné krémové zloženie. A hlavne držia! :-P


a iné


Planet Spa Sleep Serenity Pillow Mist - mám ho len krátko a neviem posúdiť či naozaj pomáha pri spánku, ale čo je isté tak má peknú ukľudňujúcu vôňu. A pokojná myseľ spánku určite prospieva :)

x.X Jeanne

Komentáre